<<<<< vorige               volgende >>>>>

 

   Overzicht:

    Soepen, voorgerechten

     Speciale schotels

     Kip, varkens gerechten

     Bami, miehoen, omelet gerechten

     Kindermenu

     Menu A-D

     Chinese rijsttafel

     China Garden rijsttafel

     Pakante rijsttafel

     Zeevruchten rijsttafel

     Feestelijke rijsttafel

     Dagschotel, supplementen

CHINA GARDEN

Chinese specialiteiten restaurant

 

  Home      Contact      Meeneem Lijst      restaurant Kaart      Openingsuren

RUNDSLAPJES GERECHTEN :                                                          

88.   Rundslapjes met diverse groenten  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  11.90

89.   Chop Choy met rundslapjes  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . 11.50

 

90.   Rundslapjes met champignons en bamboe   . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  11.90

91.   Rundslapjes met chinese champignons     . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  11.90

92.   Rundslapjes met tomaten en groenten    . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 11.90

93.   Rundslapjes in pikante saus    . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ..  11.90

94.   Rundslapjes met verse ananas in zoetzure saus      . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  11.90

95.   Rundslapjes in kerrysaus   . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  11.90

96.   Rundslapjes in Gon Boa saus (pikant)      . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  11.90

97.   Rundslapjes met zwarte bonen saus       . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  ..  11.90

98.   Rundslapjes in King Do saus (zoetzuur)      . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . 11.90

99.   Rundslapjes in Ba Li saus (zoetzuur en licht pikant)      . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 11.90

100. Rundslapjes in look saus  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  11.90

101. Rundslapjes in Ma Lag saus (licht pikant)   . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 11.90

 

GARNALEN GERECHTEN :                                                               

102. Chinese garnalen met diverse groenten    . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  14.90

 

103. Chop Choy met chinese garnalen  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  14.50

104. Chinese garnalen met champignons en bamboe    . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  14.90

105. Chinese garnalen met chinese champignons    . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  14.90

106. Gebakken chinese garnalen in zoetzure saus   . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  14.50

107. Chinese garnalen met tomaten en groenten   . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  14.90

108. Chinese garnalen in pikante saus  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  14.90

109. Chinese garnalen met verse ananas in zoetzure saus      . . . . . . . . . . . .  14.90

110. Chinese garnalen in kerrysaus  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . .  14.90

111. Chinese garnalen met zwarte bonensaus  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  14.90

112. Chinese garnalen in King Do saus (zoetzuur)  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 14.90

113. Chinese garnalen in Ba Li saus (zoetzuur en licht pikant)    . . . . . . . . . . . . .14.90

114. Chinese garnalen in looksaus .  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  14.90

115. Chinese garnalen in Ma Lag saus (licht pikant)   . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  14.90

116. Chinese garnalen Tsiu Yim (pikant)  . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 14.90

117. Gebakken Chinese garnalen in cognacsaus met krab   . . . . . . . . . . . ..  14.90

 

EEND GERECHTEN :                                                                          

118. Peking eend “China Garden” (met geroosterd varkenvlees en groenten) 14.50

 

119. Peking eend met verse sinaasappelsaus   . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ..14.50

120. Peking eend in champagnesaus  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ..14.50

121. Peking eend met pikante saus    . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ..14.50

122. Peking eend met Ba Li saus (zoetzuur en licht pikant)    . . . . . . . . . . . . . . . . . ..14.50

 

ZEEVRUCHTEN GERECHTEN :                                                             

 

123. Zeevruchten “China Garden”

(verscheidene zeevruchten en groenten)   . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ..15.50

124. Kabeljauwblokjes in zoetzure saus  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 12.90

125. Kabeljauwblokjes in pikante saus  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 12.90

126. Kabeljauwblokjes met diverse groenten  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 12.90

       127. Tongfilet met chinese champignon ……………………………………….  13.90

       128. Tongfilet met King Do saus (zoetzuur) ………………………………....   13.90

       129. Sint-Jacobsschelpen in pikante saus …………………………………..…   15.50

130. Sint-Jacobsschelpen met diverse groenten   . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ..   15.50

 

131. Inktvis in kerrysaus  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. .11.90

132. Inktvis in pikante saus  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ...11.90

133. Inktvis met zwarte bonen saus  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . 11.90

134. Gebakken inktvis in lookboter en uien  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . ..11.90

135. Kikkerbilletjes Tsiu Yim (pikant)   . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ..  . . . 12.90

136. Kikkerbilletjes in Gon Boa saus (pikant)     . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 12.90

 

NASI GORENG (GEBAKKEN RIJST) GERECHTEN :                      

137. Nasi Goreng “China Garden” (Babi Pangang en kip met kerrysaus)  . .   12.90

138. Nasi Goreng met kip . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . .. . . 8.90

139. Nasi Goreng met varkensvlees  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . .  . . . 8.90

140. Nasi Goreng met rundslapjes   . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . .10.90

141. Nasi Goreng met chinese garnalen. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . 13.50

142. Nasi Goreng speciaal (met kleine garnalen en geroosterd varkensvlees)  .. . 9.90